Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu

Adres obiektu Tomaszowska 21A, 22-672 Susiec
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.8
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 22

 
 

Beata Kowalska
Dodano: 2017-07-07
Pobyt od: 2017-05-14 do 2017-05-19 IP: xx.206.49.169
 
 
  

Polecam, choć żałuję, że rowery były w kiepskim stanie.


Beata Kowalska - opinia o obiekcie Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu
 
 

Piotr
Dodano: 2017-05-16
Pobyt od: 2017-04-28 do 2017-05-03 IP: xx.254.152.194
 
 
    

Gościliśmy z żoną w Stokrotce podczas majówki 2017. Bardzo mili i pomocni właściciele. Pokoje czyściutkie, bardzo wygodne łóżka. Dom znajduje się w centrum miejscowości dzięki czemu wszędzie jest blisko. Polecamy wyprawy rowerem , które można bez problemu wypożyczyć od właścicieli, oczywiście bezpłatnie.


 
 

Wczasowicze z Dąbrowy Górniczej
Dodano: 2016-09-12
Pobyt od: 2016-06-04 do 2016-06-14 IP: xx.10.249.110
 
 
    

Z gościnności Stokrotki skorzystaliśmy z żoną dwukrotnie,w ubiegłym i tym roku.Jesteśmy zauroczeni nie tylko roztoczem ale i gospodarzami pensjonatu.Polecamy wszystkim szukającym spokoju i odpoczynku na łonie natury w miłej atmosferze.


 
 

Włodek
Dodano: 2014-07-10
Pobyt od: 2014-05-30 do 2014-06-12
 
 
    

Dziękujemy Gospodarzą za wspaniały wypoczynek w m-c czerwcu 2014 r. Byliśmy w STOKROTCE również w 2013 r. Wszystkim polecamy pobyt. Jola i Włodek.


Włodek - opinia o obiekcie Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu
 
 

Ania
Dodano: 2014-06-22
Pobyt od: 2014-06-18 do 2014-06-22
 
 
    

Udany pobyt z przyjaciółmi :)


 
 

Barbara
Dodano: 2013-10-21
Pobyt od: 2013-10-18 do 2013-10-20
 
 
    

Przemili gospodarze. Profesjonalne doradztwo w zakresie wskazania miejsc do zwiedzania oraz możliwości dojazdu do tych miejsc. Możliwość wypożyczenia rowerów, zrelaksowania się na łonie natury. Duża, dobrze wyposażona kuchnia, w której można przygotować posiłki. Dobrze dogrzane pokoje i łazienki. Polecam to miejsce. Byliśmy tam już kolejny raz i zawsze wyjeżdżaliśmy zadowoleni. Gospodarze tworzą świetną atmosferę i we wszystkim są pomocni. Państwu Łagowskim serdecznie dziękujemy za gościnę. Barbara


 
 

Paweł i Sylwia z Aleksandrowa Kuj.
Dodano: 2012-09-02
Pobyt od: 2012-08-19 do 2012-08-26
 
 
    

Byliśmy 7 dni od 19 sierpnia, pok. nr 1 - duży z wygodnymi łóżkami, fajny właściciel - uczynny, spokojne miejsce, duża i kompletna kuchnia, łazienka z prysznicem, duży balkon/taras z ławeczką, rowery chyba z 10 do wyboru, miejsce do wypoczynku tak jak w opisie, lokalizacja idealna na bazę wypadową, my zwiedziliśmy okoliczne wsie, Pałac Łosiów, Bełżec, Zwierzyniec, Krasnobród, Zamość, Tomaszów, Łańcut i wiele innych, po drodze do Ujazd, Sandomierz, Baranów Sandomierski, w powrotnej: Majdanek, Lublin i Kozłówkę. W okolicy mnogość kąpielisk - polecamy 11 km od Suśca Dębowy Dwór (dobra pizza od 15 zł i ładna plaża), 200 metrów od stokrotki w pobliskim ośrodku basen odkryty dla dzieci, sklepy w tym groszek z dobrymi cenami i miłymi paniami (płatne kartą). Polecamy to miejsce, było bardzo sympatycznie i błogo.


 
Puławianie
Dodano: 2012-01-03
Pobyt od: 2011-12-29 do 2011-01-01
 

U Państwa Łagowskich spędziliśmy ostatnie dni 2011r. wraz z Sylwestrem i Nowym Rokiem. "Stokrotkę" możemy polecić wszystkim, którzy w miłej, serdecznej, rodzinnej atmosferze chcą spędzić wolny czas. Doskonałe miejsce na wypoczynek i relaks.


 
Jolanta i Sławomir Rogowscy Lublin
Dodano: 2011-08-16
Pobyt od: 2011-08-01 do 2011-08-13
 

Chcielibyśmy z żoną serdecznie podziękować P. Łagowskim za stworzenie wspaniałej atmosfery podczas naszego kolejnego pobytu w ,,Stokrotce",warunki wspaniałe-kuchnia,pokoje,łazienki,oczywiście wszędzie czyściutko,P. Krzysztof to wspaniały przewodnik po Roztoczu który jak zwykle doradzi gdzie i jak dojechać( wycieczki rowerowe),mówiąc krótko - PRZEMILI LUDZIE !! -,serdecznie pozdrawiamy.


 
Tuyści z Łodzi
Dodano: 2011-04-26
Pobyt od: 2009-04-29 do 2009-05-04
 

Wybór Stokrotki to strzał w dziesiątke,warunki pobytu idealne.Pan Krztsztof to super przewodnik.Często wspominamy pobyt u państwa Łagowskich,wspólne rozmowy te przy grilu i nie tylko.Majówka była super!!!.Polecamy.Dziękujemy za czas spędzony z nami.Miło nam,że wśród galerii zdjęć umieścił pan zdjęcia z nami(czy głęboko i na niebieskim szlaku)Serdecznie pozdrawiamy turyści z Łodzi.


Opinie 1-10 z 22

 

Susiec w przewodniku

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Bogata i różnorodna – taka jest polska natura. Zebraliśmy dla Was 10 najpiękniejszych cudów Polski, które nie wyszły spod ludzkiej ręki.

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie