Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu

Adres obiektu Tomaszowska 21A, 22-672 Susiec
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
4.6
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 4.3
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Piotr
Dodano: 2017-05-16
Pobyt od: 2017-04-28 do 2017-05-03 IP: xx.254.152.194
 
 
    

Gościliśmy z żoną w Stokrotce podczas majówki 2017. Bardzo mili i pomocni właściciele. Pokoje czyściutkie, bardzo wygodne łóżka. Dom znajduje się w centrum miejscowości dzięki czemu wszędzie jest blisko. Polecamy wyprawy rowerem , które można bez problemu wypożyczyć od właścicieli, oczywiście bezpłatnie.


 
 

Wczasowicze z Dąbrowy Górniczej
Dodano: 2016-09-12
Pobyt od: 2016-06-04 do 2016-06-14 IP: xx.10.249.110
 
 
    

Z gościnności Stokrotki skorzystaliśmy z żoną dwukrotnie,w ubiegłym i tym roku.Jesteśmy zauroczeni nie tylko roztoczem ale i gospodarzami pensjonatu.Polecamy wszystkim szukającym spokoju i odpoczynku na łonie natury w miłej atmosferze.


 
 

Paweł i Sylwia z Aleksandrowa Kuj.
Dodano: 2012-09-02
Pobyt od: 2012-08-19 do 2012-08-26
 
 
    

Byliśmy 7 dni od 19 sierpnia, pok. nr 1 - duży z wygodnymi łóżkami, fajny właściciel - uczynny, spokojne miejsce, duża i kompletna kuchnia, łazienka z prysznicem, duży balkon/taras z ławeczką, rowery chyba z 10 do wyboru, miejsce do wypoczynku tak jak w opisie, lokalizacja idealna na bazę wypadową, my zwiedziliśmy okoliczne wsie, Pałac Łosiów, Bełżec, Zwierzyniec, Krasnobród, Zamość, Tomaszów, Łańcut i wiele innych, po drodze do Ujazd, Sandomierz, Baranów Sandomierski, w powrotnej: Majdanek, Lublin i Kozłówkę. W okolicy mnogość kąpielisk - polecamy 11 km od Suśca Dębowy Dwór (dobra pizza od 15 zł i ładna plaża), 200 metrów od stokrotki w pobliskim ośrodku basen odkryty dla dzieci, sklepy w tym groszek z dobrymi cenami i miłymi paniami (płatne kartą). Polecamy to miejsce, było bardzo sympatycznie i błogo.


 
Puławianie
Dodano: 2012-01-03
Pobyt od: 2011-12-29 do 2011-01-01
 

U Państwa Łagowskich spędziliśmy ostatnie dni 2011r. wraz z Sylwestrem i Nowym Rokiem. "Stokrotkę" możemy polecić wszystkim, którzy w miłej, serdecznej, rodzinnej atmosferze chcą spędzić wolny czas. Doskonałe miejsce na wypoczynek i relaks.


 
E i A z Rudy Śląskiej
Dodano: 2009-09-19
 

Wysoki standard,zgodny z opisem.Uczynny i bardzo mili gospodarze,oraz piękna okolica. Naprawdę warto!


 
E.B.Wojtyłowie z dziećmi
Dodano: 2005-08-23
 

Jesteśmy pod wrażeniem. Zadbane pokoje, piękne podwórko, urocza okolica. Przede wszystkim wspaniali gospodarze - pomocni i uczynni. ZA ROK WRACAMY!


 
Rosłonek Julita
Dodano: 2005-03-29
 

Informacje zawarte na stronie internetowej, dotyczące obiektu, są zgodne z rzeczywistością. Bardzo dobre warunki mieszkaniowe . Pokoje przytulne. Cisza, spokój i miła atmosfera stworzona przez Gospodarzy. Gorąco polecam!


Opinie 1-7 z 7

 

Susiec w przewodniku

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Bogata i różnorodna – taka jest polska natura. Zebraliśmy dla Was 10 najpiękniejszych cudów Polski, które nie wyszły spod ludzkiej ręki.

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie