Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu

Adres obiektu Tomaszowska 21A, 22-672 Susiec
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Piotr
Dodano: 2017-05-16
Pobyt od: 2017-04-28 do 2017-05-03 IP: xx.254.152.194
 
 
    

Gościliśmy z żoną w Stokrotce podczas majówki 2017. Bardzo mili i pomocni właściciele. Pokoje czyściutkie, bardzo wygodne łóżka. Dom znajduje się w centrum miejscowości dzięki czemu wszędzie jest blisko. Polecamy wyprawy rowerem , które można bez problemu wypożyczyć od właścicieli, oczywiście bezpłatnie.


 
 

Wczasowicze z Dąbrowy Górniczej
Dodano: 2016-09-12
Pobyt od: 2016-06-04 do 2016-06-14 IP: xx.10.249.110
 
 
    

Z gościnności Stokrotki skorzystaliśmy z żoną dwukrotnie,w ubiegłym i tym roku.Jesteśmy zauroczeni nie tylko roztoczem ale i gospodarzami pensjonatu.Polecamy wszystkim szukającym spokoju i odpoczynku na łonie natury w miłej atmosferze.


 
 

Paweł i Sylwia z Aleksandrowa Kuj.
Dodano: 2012-09-02
Pobyt od: 2012-08-19 do 2012-08-26
 
 
    

Byliśmy 7 dni od 19 sierpnia, pok. nr 1 - duży z wygodnymi łóżkami, fajny właściciel - uczynny, spokojne miejsce, duża i kompletna kuchnia, łazienka z prysznicem, duży balkon/taras z ławeczką, rowery chyba z 10 do wyboru, miejsce do wypoczynku tak jak w opisie, lokalizacja idealna na bazę wypadową, my zwiedziliśmy okoliczne wsie, Pałac Łosiów, Bełżec, Zwierzyniec, Krasnobród, Zamość, Tomaszów, Łańcut i wiele innych, po drodze do Ujazd, Sandomierz, Baranów Sandomierski, w powrotnej: Majdanek, Lublin i Kozłówkę. W okolicy mnogość kąpielisk - polecamy 11 km od Suśca Dębowy Dwór (dobra pizza od 15 zł i ładna plaża), 200 metrów od stokrotki w pobliskim ośrodku basen odkryty dla dzieci, sklepy w tym groszek z dobrymi cenami i miłymi paniami (płatne kartą). Polecamy to miejsce, było bardzo sympatycznie i błogo.


 
Puławianie
Dodano: 2012-01-03
Pobyt od: 2011-12-29 do 2011-01-01
 

U Państwa Łagowskich spędziliśmy ostatnie dni 2011r. wraz z Sylwestrem i Nowym Rokiem. "Stokrotkę" możemy polecić wszystkim, którzy w miłej, serdecznej, rodzinnej atmosferze chcą spędzić wolny czas. Doskonałe miejsce na wypoczynek i relaks.


 
E i A z Rudy Śląskiej
Dodano: 2009-09-19
 

Wysoki standard,zgodny z opisem.Uczynny i bardzo mili gospodarze,oraz piękna okolica. Naprawdę warto!


 
E.B.Wojtyłowie z dziećmi
Dodano: 2005-08-23
 

Jesteśmy pod wrażeniem. Zadbane pokoje, piękne podwórko, urocza okolica. Przede wszystkim wspaniali gospodarze - pomocni i uczynni. ZA ROK WRACAMY!


 
Rosłonek Julita
Dodano: 2005-03-29
 

Informacje zawarte na stronie internetowej, dotyczące obiektu, są zgodne z rzeczywistością. Bardzo dobre warunki mieszkaniowe . Pokoje przytulne. Cisza, spokój i miła atmosfera stworzona przez Gospodarzy. Gorąco polecam!


Opinie 1-7 z 7

 

Susiec w przewodniku

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie