Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu

Adres obiektu Tomaszowska 21A, 22-672 Susiec
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 18

 
 

Piotr
Dodano: 2017-05-16
Pobyt od: 2017-04-28 do 2017-05-03 IP: xx.254.152.194
 
 
    

Gościliśmy z żoną w Stokrotce podczas majówki 2017. Bardzo mili i pomocni właściciele. Pokoje czyściutkie, bardzo wygodne łóżka. Dom znajduje się w centrum miejscowości dzięki czemu wszędzie jest blisko. Polecamy wyprawy rowerem , które można bez problemu wypożyczyć od właścicieli, oczywiście bezpłatnie.


 
 

Wczasowicze z Dąbrowy Górniczej
Dodano: 2016-09-12
Pobyt od: 2016-06-04 do 2016-06-14 IP: xx.10.249.110
 
 
    

Z gościnności Stokrotki skorzystaliśmy z żoną dwukrotnie,w ubiegłym i tym roku.Jesteśmy zauroczeni nie tylko roztoczem ale i gospodarzami pensjonatu.Polecamy wszystkim szukającym spokoju i odpoczynku na łonie natury w miłej atmosferze.


 
 

Barbara
Dodano: 2013-10-21
Pobyt od: 2013-10-18 do 2013-10-20
 
 
    

Przemili gospodarze. Profesjonalne doradztwo w zakresie wskazania miejsc do zwiedzania oraz możliwości dojazdu do tych miejsc. Możliwość wypożyczenia rowerów, zrelaksowania się na łonie natury. Duża, dobrze wyposażona kuchnia, w której można przygotować posiłki. Dobrze dogrzane pokoje i łazienki. Polecam to miejsce. Byliśmy tam już kolejny raz i zawsze wyjeżdżaliśmy zadowoleni. Gospodarze tworzą świetną atmosferę i we wszystkim są pomocni. Państwu Łagowskim serdecznie dziękujemy za gościnę. Barbara


 
 

Paweł i Sylwia z Aleksandrowa Kuj.
Dodano: 2012-09-02
Pobyt od: 2012-08-19 do 2012-08-26
 
 
    

Byliśmy 7 dni od 19 sierpnia, pok. nr 1 - duży z wygodnymi łóżkami, fajny właściciel - uczynny, spokojne miejsce, duża i kompletna kuchnia, łazienka z prysznicem, duży balkon/taras z ławeczką, rowery chyba z 10 do wyboru, miejsce do wypoczynku tak jak w opisie, lokalizacja idealna na bazę wypadową, my zwiedziliśmy okoliczne wsie, Pałac Łosiów, Bełżec, Zwierzyniec, Krasnobród, Zamość, Tomaszów, Łańcut i wiele innych, po drodze do Ujazd, Sandomierz, Baranów Sandomierski, w powrotnej: Majdanek, Lublin i Kozłówkę. W okolicy mnogość kąpielisk - polecamy 11 km od Suśca Dębowy Dwór (dobra pizza od 15 zł i ładna plaża), 200 metrów od stokrotki w pobliskim ośrodku basen odkryty dla dzieci, sklepy w tym groszek z dobrymi cenami i miłymi paniami (płatne kartą). Polecamy to miejsce, było bardzo sympatycznie i błogo.


 
Puławianie
Dodano: 2012-01-03
Pobyt od: 2011-12-29 do 2011-01-01
 

U Państwa Łagowskich spędziliśmy ostatnie dni 2011r. wraz z Sylwestrem i Nowym Rokiem. "Stokrotkę" możemy polecić wszystkim, którzy w miłej, serdecznej, rodzinnej atmosferze chcą spędzić wolny czas. Doskonałe miejsce na wypoczynek i relaks.


 
Tuyści z Łodzi
Dodano: 2011-04-26
Pobyt od: 2009-04-29 do 2009-05-04
 

Wybór Stokrotki to strzał w dziesiątke,warunki pobytu idealne.Pan Krztsztof to super przewodnik.Często wspominamy pobyt u państwa Łagowskich,wspólne rozmowy te przy grilu i nie tylko.Majówka była super!!!.Polecamy.Dziękujemy za czas spędzony z nami.Miło nam,że wśród galerii zdjęć umieścił pan zdjęcia z nami(czy głęboko i na niebieskim szlaku)Serdecznie pozdrawiamy turyści z Łodzi.


 
Monika i Wojciech Koczur
Dodano: 2011-03-17
Pobyt od: 2011-01-24 do 2011-01-27
 

Gościliśmy już w wielu miejscach, ale pobyt u państwa łagowskich wspominam najmilej. Dom jest piękny, pokoje przytulne kuchnia bardzo dobrze wyposażona, a gospodarze sympatyczni. Z pewnością jeszcze nie raz odwiedzimy Roztocze i Stokrotkę!


 
S.J.
Dodano: 2010-08-26
 

Od 04.08 do 15.08.2010r przebywaliśmy z żoną na wspaniałym urlopie u P. Łagowskich,było CUDOWNIE!!!,atmosfera rodzinna,SUPER pokój,bardzo czysto,P. Krzysztof zaopatrzył nas w bardzo szczegółowe mapy Roztocza z których codziennie korzystaliśmy jeżdżąc na rowerach czy pokonując szlaki turystyczne,wspaniałe miejsce grilowe - duże i wygodne ławy,stoły,super aneks kuchenny,przestronne miejsce na rowery.Serdecznie dziękujemy za miłą i profesjonalną obsługę. Jola i Sławek z Lublina. P. Krzysztofie.....wrócimy..oj...wrócimy..SUPER!!!


 
Agnieszka i Jarek Stacherczak
Dodano: 2010-08-19
 

W dniach 02-12.08.2010 spędziliśmy wspaniały urlop u państwa Łagowskich. Pan Krzysztof umiejętnie pomaga gościom planować piesze wypady, wycieczki rowerowe i samochodowe. Pokój z którego korzystaliśmy był zadbany i czysty, posesja zachęca do wypoczynku biernego. Roztocze to wspaniałe miejsce do czynnego spędzania wolnego czasu. Dziękujemy za gościnę, pozdrawiamy.


 
ekipa sylwestrowa
Dodano: 2010-01-11
 

Od samego przyjazdu staraliśmy się znaleść jakis haczyk jeśli chodzi o pobyt w Stokrotce no ale przez cały nasz pobyt nie możemy doszukać sie żadnego negatywu. Jedzenie było pyszne, pokoje zadbane, czyste zgodne ze zdjęciami umieszczonymi na stronie. Spędzaliśmy w Stokrotce w kilka osób okres Sylwestra i jesteśmy zachwyceni życzliwością gospodarzy i wieloma atrakcjami jakie pan Łagowski nam zaoferował. Gorąco polecam


Opinie 1-10 z 18

 

Susiec w przewodniku

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie