Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu

Adres obiektu Tomaszowska 21A, 22-672 Susiec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
4.6
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 4.3
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 17

 
 

RogowskiSławomir
Dodano: 2017-08-11
Pobyt od: 2017-08-01 do 2017-08-10 IP: xx.113.3.75
 
 
   

Witamy Wszystkich i polecamy,jest super,warunki bardzo dobre,gospodarze fajni,dobry kontakt,dobre rady dotyczące czynnego wypoczynku,dobre jedzonko,CZYSTO,Jola i Sławek Lublin 08.2017r.


 
 

Urszula
Dodano: 2017-07-26
Pobyt od: 2017-07-01 do 2017-07-08 IP: xx.68.174.93
 
 
 

Pokoje zbyt zimne i ciemne, gospodarz bez empatii i niezwykle drobiazgowy - pobyt oceniam średnio, jedynie wyżywienie bardzo dobre ( gotuje osoba z zewnątrz)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-11 17:47:58
Z konstruktywnej krytyki wyciągamy wnioski. Przykro że opinia jest podyktowana emocjami a nie faktami. Jeśli pokój z zadaszonym balkonem skierowanym w kierunku południowym w lipcu jest za zimny, to jest to zastanawiające. Skrócenie zamówionego 2-tygodniowego pobytu do 1-go tygodnia, tylko ze względu na fakt że uzurpowała sobie Pani prawo do wyłączności na bezpłatne korzystanie z konkretnego roweru, oraz fakt że właśnie wówczas wyjeżdżali Pani znajomi, nie jest dostatecznym powodem do zerwania umowy. Opuściła Pani obiekt przy obopólnej zgodzie płacąc tylko za pobyt zrealizowany. Uważamy opinię za niesprawiedliwą. Cieszymy się z faktu że chociaż jedzenie Pani smakowało.
 
 

Piotr
Dodano: 2017-05-16
Pobyt od: 2017-04-28 do 2017-05-03 IP: xx.254.152.194
 
 
    

Gościliśmy z żoną w Stokrotce podczas majówki 2017. Bardzo mili i pomocni właściciele. Pokoje czyściutkie, bardzo wygodne łóżka. Dom znajduje się w centrum miejscowości dzięki czemu wszędzie jest blisko. Polecamy wyprawy rowerem , które można bez problemu wypożyczyć od właścicieli, oczywiście bezpłatnie.


 
 

Barbara
Dodano: 2013-10-21
Pobyt od: 2013-10-18 do 2013-10-20
 
 
    

Przemili gospodarze. Profesjonalne doradztwo w zakresie wskazania miejsc do zwiedzania oraz możliwości dojazdu do tych miejsc. Możliwość wypożyczenia rowerów, zrelaksowania się na łonie natury. Duża, dobrze wyposażona kuchnia, w której można przygotować posiłki. Dobrze dogrzane pokoje i łazienki. Polecam to miejsce. Byliśmy tam już kolejny raz i zawsze wyjeżdżaliśmy zadowoleni. Gospodarze tworzą świetną atmosferę i we wszystkim są pomocni. Państwu Łagowskim serdecznie dziękujemy za gościnę. Barbara


 
 

Paweł i Sylwia z Aleksandrowa Kuj.
Dodano: 2012-09-02
Pobyt od: 2012-08-19 do 2012-08-26
 
 
    

Byliśmy 7 dni od 19 sierpnia, pok. nr 1 - duży z wygodnymi łóżkami, fajny właściciel - uczynny, spokojne miejsce, duża i kompletna kuchnia, łazienka z prysznicem, duży balkon/taras z ławeczką, rowery chyba z 10 do wyboru, miejsce do wypoczynku tak jak w opisie, lokalizacja idealna na bazę wypadową, my zwiedziliśmy okoliczne wsie, Pałac Łosiów, Bełżec, Zwierzyniec, Krasnobród, Zamość, Tomaszów, Łańcut i wiele innych, po drodze do Ujazd, Sandomierz, Baranów Sandomierski, w powrotnej: Majdanek, Lublin i Kozłówkę. W okolicy mnogość kąpielisk - polecamy 11 km od Suśca Dębowy Dwór (dobra pizza od 15 zł i ładna plaża), 200 metrów od stokrotki w pobliskim ośrodku basen odkryty dla dzieci, sklepy w tym groszek z dobrymi cenami i miłymi paniami (płatne kartą). Polecamy to miejsce, było bardzo sympatycznie i błogo.


 
Jolanta i Sławomir Rogowscy Lublin
Dodano: 2011-08-16
Pobyt od: 2011-08-01 do 2011-08-13
 

Chcielibyśmy z żoną serdecznie podziękować P. Łagowskim za stworzenie wspaniałej atmosfery podczas naszego kolejnego pobytu w ,,Stokrotce",warunki wspaniałe-kuchnia,pokoje,łazienki,oczywiście wszędzie czyściutko,P. Krzysztof to wspaniały przewodnik po Roztoczu który jak zwykle doradzi gdzie i jak dojechać( wycieczki rowerowe),mówiąc krótko - PRZEMILI LUDZIE !! -,serdecznie pozdrawiamy.


 
Tuyści z Łodzi
Dodano: 2011-04-26
Pobyt od: 2009-04-29 do 2009-05-04
 

Wybór Stokrotki to strzał w dziesiątke,warunki pobytu idealne.Pan Krztsztof to super przewodnik.Często wspominamy pobyt u państwa Łagowskich,wspólne rozmowy te przy grilu i nie tylko.Majówka była super!!!.Polecamy.Dziękujemy za czas spędzony z nami.Miło nam,że wśród galerii zdjęć umieścił pan zdjęcia z nami(czy głęboko i na niebieskim szlaku)Serdecznie pozdrawiamy turyści z Łodzi.


 
Monika i Wojciech Koczur
Dodano: 2011-03-17
Pobyt od: 2011-01-24 do 2011-01-27
 

Gościliśmy już w wielu miejscach, ale pobyt u państwa łagowskich wspominam najmilej. Dom jest piękny, pokoje przytulne kuchnia bardzo dobrze wyposażona, a gospodarze sympatyczni. Z pewnością jeszcze nie raz odwiedzimy Roztocze i Stokrotkę!


 
S.J.
Dodano: 2010-08-26
 

Od 04.08 do 15.08.2010r przebywaliśmy z żoną na wspaniałym urlopie u P. Łagowskich,było CUDOWNIE!!!,atmosfera rodzinna,SUPER pokój,bardzo czysto,P. Krzysztof zaopatrzył nas w bardzo szczegółowe mapy Roztocza z których codziennie korzystaliśmy jeżdżąc na rowerach czy pokonując szlaki turystyczne,wspaniałe miejsce grilowe - duże i wygodne ławy,stoły,super aneks kuchenny,przestronne miejsce na rowery.Serdecznie dziękujemy za miłą i profesjonalną obsługę. Jola i Sławek z Lublina. P. Krzysztofie.....wrócimy..oj...wrócimy..SUPER!!!


 
Agnieszka i Jarek Stacherczak
Dodano: 2010-08-19
 

W dniach 02-12.08.2010 spędziliśmy wspaniały urlop u państwa Łagowskich. Pan Krzysztof umiejętnie pomaga gościom planować piesze wypady, wycieczki rowerowe i samochodowe. Pokój z którego korzystaliśmy był zadbany i czysty, posesja zachęca do wypoczynku biernego. Roztocze to wspaniałe miejsce do czynnego spędzania wolnego czasu. Dziękujemy za gościnę, pozdrawiamy.


Opinie 1-10 z 17

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Susiec w przewodniku

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Bogata i różnorodna – taka jest polska natura. Zebraliśmy dla Was 10 najpiękniejszych cudów Polski, które nie wyszły spod ludzkiej ręki.

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie