Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu

Adres obiektu Tomaszowska 21A, 22-672 Susiec
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Barbara
Dodano: 2013-10-21
Pobyt od: 2013-10-18 do 2013-10-20
 
 
    

Przemili gospodarze. Profesjonalne doradztwo w zakresie wskazania miejsc do zwiedzania oraz możliwości dojazdu do tych miejsc. Możliwość wypożyczenia rowerów, zrelaksowania się na łonie natury. Duża, dobrze wyposażona kuchnia, w której można przygotować posiłki. Dobrze dogrzane pokoje i łazienki. Polecam to miejsce. Byliśmy tam już kolejny raz i zawsze wyjeżdżaliśmy zadowoleni. Gospodarze tworzą świetną atmosferę i we wszystkim są pomocni. Państwu Łagowskim serdecznie dziękujemy za gościnę. Barbara


 
Monika i Wojciech Koczur
Dodano: 2011-03-17
Pobyt od: 2011-01-24 do 2011-01-27
 

Gościliśmy już w wielu miejscach, ale pobyt u państwa łagowskich wspominam najmilej. Dom jest piękny, pokoje przytulne kuchnia bardzo dobrze wyposażona, a gospodarze sympatyczni. Z pewnością jeszcze nie raz odwiedzimy Roztocze i Stokrotkę!


 
ekipa sylwestrowa
Dodano: 2010-01-11
 

Od samego przyjazdu staraliśmy się znaleść jakis haczyk jeśli chodzi o pobyt w Stokrotce no ale przez cały nasz pobyt nie możemy doszukać sie żadnego negatywu. Jedzenie było pyszne, pokoje zadbane, czyste zgodne ze zdjęciami umieszczonymi na stronie. Spędzaliśmy w Stokrotce w kilka osób okres Sylwestra i jesteśmy zachwyceni życzliwością gospodarzy i wieloma atrakcjami jakie pan Łagowski nam zaoferował. Gorąco polecam


 
Anna
Dodano: 2008-07-07
 

Bardzo mili gospodarze, wspaniałe obiadki Pani Łagowskiej, Pan Łagowski to doskonały przewodnik i organizator. Pokoje czyste, dokonałe warunki do wypoczynku, zdecydowanie polecam.


Opinie 1-4 z 4

 

Susiec w przewodniku

Mazury

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Bogata i różnorodna – taka jest polska natura. Zebraliśmy dla Was 10 najpiękniejszych cudów Polski, które nie wyszły spod ludzkiej ręki.

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie