Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu

Adres obiektu Tomaszowska 21A, 22-672 Susiec
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Barbara
Dodano: 2013-10-21
Pobyt od: 2013-10-18 do 2013-10-20
 
 
    

Przemili gospodarze. Profesjonalne doradztwo w zakresie wskazania miejsc do zwiedzania oraz możliwości dojazdu do tych miejsc. Możliwość wypożyczenia rowerów, zrelaksowania się na łonie natury. Duża, dobrze wyposażona kuchnia, w której można przygotować posiłki. Dobrze dogrzane pokoje i łazienki. Polecam to miejsce. Byliśmy tam już kolejny raz i zawsze wyjeżdżaliśmy zadowoleni. Gospodarze tworzą świetną atmosferę i we wszystkim są pomocni. Państwu Łagowskim serdecznie dziękujemy za gościnę. Barbara


 
Monika i Wojciech Koczur
Dodano: 2011-03-17
Pobyt od: 2011-01-24 do 2011-01-27
 

Gościliśmy już w wielu miejscach, ale pobyt u państwa łagowskich wspominam najmilej. Dom jest piękny, pokoje przytulne kuchnia bardzo dobrze wyposażona, a gospodarze sympatyczni. Z pewnością jeszcze nie raz odwiedzimy Roztocze i Stokrotkę!


 
ekipa sylwestrowa
Dodano: 2010-01-11
 

Od samego przyjazdu staraliśmy się znaleść jakis haczyk jeśli chodzi o pobyt w Stokrotce no ale przez cały nasz pobyt nie możemy doszukać sie żadnego negatywu. Jedzenie było pyszne, pokoje zadbane, czyste zgodne ze zdjęciami umieszczonymi na stronie. Spędzaliśmy w Stokrotce w kilka osób okres Sylwestra i jesteśmy zachwyceni życzliwością gospodarzy i wieloma atrakcjami jakie pan Łagowski nam zaoferował. Gorąco polecam


 
Anna
Dodano: 2008-07-07
 

Bardzo mili gospodarze, wspaniałe obiadki Pani Łagowskiej, Pan Łagowski to doskonały przewodnik i organizator. Pokoje czyste, dokonałe warunki do wypoczynku, zdecydowanie polecam.


Opinie 1-4 z 4

 

Susiec w przewodniku

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie