Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu

Adres obiektu Tomaszowska 21A, 22-672 Susiec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
4.6
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 4.3
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

RogowskiSławomir
Dodano: 2017-08-11
Pobyt od: 2017-08-01 do 2017-08-10 IP: xx.113.3.75
 
 
   

Witamy Wszystkich i polecamy,jest super,warunki bardzo dobre,gospodarze fajni,dobry kontakt,dobre rady dotyczące czynnego wypoczynku,dobre jedzonko,CZYSTO,Jola i Sławek Lublin 08.2017r.


 
 

Urszula
Dodano: 2017-07-26
Pobyt od: 2017-07-01 do 2017-07-08 IP: xx.68.174.93
 
 
 

Pokoje zbyt zimne i ciemne, gospodarz bez empatii i niezwykle drobiazgowy - pobyt oceniam średnio, jedynie wyżywienie bardzo dobre ( gotuje osoba z zewnątrz)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-11 17:47:58
Z konstruktywnej krytyki wyciągamy wnioski. Przykro że opinia jest podyktowana emocjami a nie faktami. Jeśli pokój z zadaszonym balkonem skierowanym w kierunku południowym w lipcu jest za zimny, to jest to zastanawiające. Skrócenie zamówionego 2-tygodniowego pobytu do 1-go tygodnia, tylko ze względu na fakt że uzurpowała sobie Pani prawo do wyłączności na bezpłatne korzystanie z konkretnego roweru, oraz fakt że właśnie wówczas wyjeżdżali Pani znajomi, nie jest dostatecznym powodem do zerwania umowy. Opuściła Pani obiekt przy obopólnej zgodzie płacąc tylko za pobyt zrealizowany. Uważamy opinię za niesprawiedliwą. Cieszymy się z faktu że chociaż jedzenie Pani smakowało.
 
 

Barbara
Dodano: 2013-10-21
Pobyt od: 2013-10-18 do 2013-10-20
 
 
    

Przemili gospodarze. Profesjonalne doradztwo w zakresie wskazania miejsc do zwiedzania oraz możliwości dojazdu do tych miejsc. Możliwość wypożyczenia rowerów, zrelaksowania się na łonie natury. Duża, dobrze wyposażona kuchnia, w której można przygotować posiłki. Dobrze dogrzane pokoje i łazienki. Polecam to miejsce. Byliśmy tam już kolejny raz i zawsze wyjeżdżaliśmy zadowoleni. Gospodarze tworzą świetną atmosferę i we wszystkim są pomocni. Państwu Łagowskim serdecznie dziękujemy za gościnę. Barbara


 
Monika i Wojciech Koczur
Dodano: 2011-03-17
Pobyt od: 2011-01-24 do 2011-01-27
 

Gościliśmy już w wielu miejscach, ale pobyt u państwa łagowskich wspominam najmilej. Dom jest piękny, pokoje przytulne kuchnia bardzo dobrze wyposażona, a gospodarze sympatyczni. Z pewnością jeszcze nie raz odwiedzimy Roztocze i Stokrotkę!


 
ekipa sylwestrowa
Dodano: 2010-01-11
 

Od samego przyjazdu staraliśmy się znaleść jakis haczyk jeśli chodzi o pobyt w Stokrotce no ale przez cały nasz pobyt nie możemy doszukać sie żadnego negatywu. Jedzenie było pyszne, pokoje zadbane, czyste zgodne ze zdjęciami umieszczonymi na stronie. Spędzaliśmy w Stokrotce w kilka osób okres Sylwestra i jesteśmy zachwyceni życzliwością gospodarzy i wieloma atrakcjami jakie pan Łagowski nam zaoferował. Gorąco polecam


 
Anna
Dodano: 2008-07-07
 

Bardzo mili gospodarze, wspaniałe obiadki Pani Łagowskiej, Pan Łagowski to doskonały przewodnik i organizator. Pokoje czyste, dokonałe warunki do wypoczynku, zdecydowanie polecam.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Susiec w przewodniku

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Bogata i różnorodna – taka jest polska natura. Zebraliśmy dla Was 10 najpiękniejszych cudów Polski, które nie wyszły spod ludzkiej ręki.

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie