Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu

Adres obiektu Tomaszowska 21A, 22-672 Susiec
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 21

 
S.J.
Dodano: 2010-08-26
 

Od 04.08 do 15.08.2010r przebywaliśmy z żoną na wspaniałym urlopie u P. Łagowskich,było CUDOWNIE!!!,atmosfera rodzinna,SUPER pokój,bardzo czysto,P. Krzysztof zaopatrzył nas w bardzo szczegółowe mapy Roztocza z których codziennie korzystaliśmy jeżdżąc na rowerach czy pokonując szlaki turystyczne,wspaniałe miejsce grilowe - duże i wygodne ławy,stoły,super aneks kuchenny,przestronne miejsce na rowery.Serdecznie dziękujemy za miłą i profesjonalną obsługę. Jola i Sławek z Lublina. P. Krzysztofie.....wrócimy..oj...wrócimy..SUPER!!!


 
Agnieszka i Jarek Stacherczak
Dodano: 2010-08-19
 

W dniach 02-12.08.2010 spędziliśmy wspaniały urlop u państwa Łagowskich. Pan Krzysztof umiejętnie pomaga gościom planować piesze wypady, wycieczki rowerowe i samochodowe. Pokój z którego korzystaliśmy był zadbany i czysty, posesja zachęca do wypoczynku biernego. Roztocze to wspaniałe miejsce do czynnego spędzania wolnego czasu. Dziękujemy za gościnę, pozdrawiamy.


 
ekipa sylwestrowa
Dodano: 2010-01-11
 

Od samego przyjazdu staraliśmy się znaleść jakis haczyk jeśli chodzi o pobyt w Stokrotce no ale przez cały nasz pobyt nie możemy doszukać sie żadnego negatywu. Jedzenie było pyszne, pokoje zadbane, czyste zgodne ze zdjęciami umieszczonymi na stronie. Spędzaliśmy w Stokrotce w kilka osób okres Sylwestra i jesteśmy zachwyceni życzliwością gospodarzy i wieloma atrakcjami jakie pan Łagowski nam zaoferował. Gorąco polecam


 
Laura i Jerzy
Dodano: 2009-10-12
 

Serdecznie polecamy skorzystanie z pobytu u Państwa Łagowskich.Pensjonat zadbany i przytulny.Pan Łagowski stara się aby goście mogli jak najwięcej skorzystać z uroków Roztocza.Dziękujemy za gościnę i serdecznie pozdrawiamy.Uściski dla DODY. 11.10.20009 Laura i Jerzy z Dęblina


 
E i A z Rudy Śląskiej
Dodano: 2009-09-19
 

Wysoki standard,zgodny z opisem.Uczynny i bardzo mili gospodarze,oraz piękna okolica. Naprawdę warto!


 
Sławek
Dodano: 2009-07-02
 

Wszystko zgodnie z opisem. Wysoki standard kwater i łazienek. Miły pan gospodarz. Agroturystyka w pełni profesjonalna.


 
sylwia
Dodano: 2009-01-07
 

Wszystko w porządku, bardzo mili gospodarze, nie zawiedliśmy się, dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy


 
Anna
Dodano: 2008-07-07
 

Bardzo mili gospodarze, wspaniałe obiadki Pani Łagowskiej, Pan Łagowski to doskonały przewodnik i organizator. Pokoje czyste, dokonałe warunki do wypoczynku, zdecydowanie polecam.


 
Z. Anielak
Dodano: 2007-08-18
 

Bawiliśmy z żoną u Państwa Łagowskich w dniach 4 do 8 sierpień 2007 . Mili gospodarze; cisza; spokój; pełen relaks; Korzystaliśmy z rowerów do przejażdzek po lesie. Gorąco polecam.


 
E.B.Wojtyłowie z dziećmi
Dodano: 2005-08-23
 

Jesteśmy pod wrażeniem. Zadbane pokoje, piękne podwórko, urocza okolica. Przede wszystkim wspaniali gospodarze - pomocni i uczynni. ZA ROK WRACAMY!


Opinie 11-20 z 21

 

Susiec w przewodniku

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie