Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne STOKROTKA w Suścu

Adres obiektu Tomaszowska 21A, 22-672 Susiec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
4.6
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 4.3
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 20

 
Agnieszka i Jarek Stacherczak
Dodano: 2010-08-19
 

W dniach 02-12.08.2010 spędziliśmy wspaniały urlop u państwa Łagowskich. Pan Krzysztof umiejętnie pomaga gościom planować piesze wypady, wycieczki rowerowe i samochodowe. Pokój z którego korzystaliśmy był zadbany i czysty, posesja zachęca do wypoczynku biernego. Roztocze to wspaniałe miejsce do czynnego spędzania wolnego czasu. Dziękujemy za gościnę, pozdrawiamy.


 
ekipa sylwestrowa
Dodano: 2010-01-11
 

Od samego przyjazdu staraliśmy się znaleść jakis haczyk jeśli chodzi o pobyt w Stokrotce no ale przez cały nasz pobyt nie możemy doszukać sie żadnego negatywu. Jedzenie było pyszne, pokoje zadbane, czyste zgodne ze zdjęciami umieszczonymi na stronie. Spędzaliśmy w Stokrotce w kilka osób okres Sylwestra i jesteśmy zachwyceni życzliwością gospodarzy i wieloma atrakcjami jakie pan Łagowski nam zaoferował. Gorąco polecam


 
Laura i Jerzy
Dodano: 2009-10-12
 

Serdecznie polecamy skorzystanie z pobytu u Państwa Łagowskich.Pensjonat zadbany i przytulny.Pan Łagowski stara się aby goście mogli jak najwięcej skorzystać z uroków Roztocza.Dziękujemy za gościnę i serdecznie pozdrawiamy.Uściski dla DODY. 11.10.20009 Laura i Jerzy z Dęblina


 
E i A z Rudy Śląskiej
Dodano: 2009-09-19
 

Wysoki standard,zgodny z opisem.Uczynny i bardzo mili gospodarze,oraz piękna okolica. Naprawdę warto!


 
Sławek
Dodano: 2009-07-02
 

Wszystko zgodnie z opisem. Wysoki standard kwater i łazienek. Miły pan gospodarz. Agroturystyka w pełni profesjonalna.


 
sylwia
Dodano: 2009-01-07
 

Wszystko w porządku, bardzo mili gospodarze, nie zawiedliśmy się, dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy


 
Anna
Dodano: 2008-07-07
 

Bardzo mili gospodarze, wspaniałe obiadki Pani Łagowskiej, Pan Łagowski to doskonały przewodnik i organizator. Pokoje czyste, dokonałe warunki do wypoczynku, zdecydowanie polecam.


 
Z. Anielak
Dodano: 2007-08-18
 

Bawiliśmy z żoną u Państwa Łagowskich w dniach 4 do 8 sierpień 2007 . Mili gospodarze; cisza; spokój; pełen relaks; Korzystaliśmy z rowerów do przejażdzek po lesie. Gorąco polecam.


 
E.B.Wojtyłowie z dziećmi
Dodano: 2005-08-23
 

Jesteśmy pod wrażeniem. Zadbane pokoje, piękne podwórko, urocza okolica. Przede wszystkim wspaniali gospodarze - pomocni i uczynni. ZA ROK WRACAMY!


 
Rosłonek Julita
Dodano: 2005-03-29
 

Informacje zawarte na stronie internetowej, dotyczące obiektu, są zgodne z rzeczywistością. Bardzo dobre warunki mieszkaniowe . Pokoje przytulne. Cisza, spokój i miła atmosfera stworzona przez Gospodarzy. Gorąco polecam!


Opinie 11-20 z 20

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Susiec w przewodniku

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Bogata i różnorodna – taka jest polska natura. Zebraliśmy dla Was 10 najpiękniejszych cudów Polski, które nie wyszły spod ludzkiej ręki.

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie